Gezondwerkt

In 2010 heeft PreVita het online gezondheidsportaal “Gezondwerkt” volledig vanuit de praktijk ontwikkeld om het Preventief Medisch Onderzoek snel en goed te kunnen uitvoeren. Deze software is ook beschikbaar voor Arbo-dienstverleners in licentievorm.

Wat is het?

Kenmerkend voor dit programma is dat u een instrument in handen krijgt waarmee u veel handelingen automatiseert. Met dit programma kan ieder gezondheids- en vitaliteitsprogramma volledig op maat worden ingericht.

Gezondwerkt biedt u veel gemak, bespaart u kosten, is snel en zorgt voor een professionele uitstraling. Bovendien voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen (AVG) doordat alle gegevens goed beveiligd zijn en minimaal 10 jaar bewaard blijven.

Hoe werk het?

Gezondwerkt is een zeer gebruiksvriendelijk programma waarmee u als professional het PMO in zeer korte tijd organiseert. Dit doet u in zes eenvoudige stappen:

Stap 1 Invoeren gegevens medewerkers

Via een Excel format kunt u gemakkelijk een personeelsbestand uploaden naar de online omgeving van Gezondwerkt. Dit bespaart veel (handmatige) invoertijd.

Stap 2 Inrichten online omgeving

U kunt eenvoudig vragenlijsten koppelen aan een bedrijf, afdeling of medewerker. Zo wilt u wellicht kantoormedewerkers een andere vragenlijst aanbieden dan medewerkers die op een productieafdeling werken.

Stap 3 Mailing van inloggegevens

Met één druk op de knop kunt u alle medewerkers een gepersonaliseerde e-mail of brief sturen. De medewerker kan met een persoonlijke inlogcode vervolgens inloggen op Gezondwerkt waar hij een vragenlijst invult en zelf een afspraak maakt voor het fysieke deel van het PMO. De ingevulde vragenlijsten worden direct omgezet naar een persoonlijk rapport dat direct inzichtelijk is voor de medewerker.

Stap 4 Online planning

Medewerkers plannen direct hun afspraak online zodat u of het bedrijf daar geen tijd aan hoeft te besteden. Het enige dat u moet doen is de dagen vaststellen en de tijden bepalen, maar zelfs dat hebben wij voor u deels geautomatiseerd.

Stap 5 Uitvoeren PMO

De professional kan alle gangbare fysieke testen online invoeren en vastleggen, de medewerker krijgt direct een persoonlijke terugkoppeling hiervan (online). Een groot pluspunt is dat wij met een database werken

Stap 6 Groepsrapportage

Groepsresultaten zijn op verschillende manieren (afdeling, leeftijd, opleiding, soort werk) na afloop van het onderzoek te genereren, dit bespaart veel tijd en werk.